Vil du sælge din Rehabs hurtigt?

Det er en indlysende spørgsmål-vi alle gøre! Så hvad er tricket? Så meget tid og penge er brugt på systemer opdateringer, tagene og strukturelle spørgsmål, at mange gange der er intet tilbage til hvad der virkelig gør salg: ser din potentielle købere. Og endnu vigtigere, hvad de falder i kærlighed med.
Folk gå ikke ind i dit hus, og sige, “Wow, de har alle nye elektriske. Lad os købe.” Det er bare en grundlæggende forventning. Kunsten at sælge huse hurtigt er at forføre dine kunder til at falde i kærlighed, når de går. Det har til at føles som et hjem til dem.
De to mest billig endnu surefire måder vi har fundet til at skabe denne atmosfære er gennem farve og udsmykning.
Et smagfuldt indrettede hus virkelig skiller sig ud fra de andre. Nye husbyggerne lært dette lang tid siden. Hvorfor tror du de ansætter indretningsarkitekter? Men de har fordelen af at skabe et mesterværk til at sælge mange. Rehabbers har ikke luksus. Men vi opdagede, at et hus kan være “iscenesatte” for at føle sig som en levede i hjemmet. Iscenesættelse er kunsten at kunstnerisk markedsføring indretning elementer rundt i huset. Måske en farverig sted indstilling på køkkenbordet langs med åbne kaffebønner for aroma, og en åben opskriftsbog henvendte sig til et farverigt billede. Badeværelser klædt med smukke håndklæder, sød duftende sæber og vindue behandlinger som badeforhæng. Endelig, pejs mantels indrettet som om familien allerede bor der.
Men selv iscenesættelse ikke skabe den stemning, du har brug for. Det er den varme, der kommer fra farve. Du har måske hørt for at bruge en hvid på hvid farveskema til at forholde sig neutralt og ikke slå nogen. Sandheden er – ingen er aktiveret på enten. Købere er ikke tiltrukket af alle hvide huse. I bedste fald er der ingen følelser. Med brug af moderne designer farver, dog falder disse samme mennesker i kærlighed med hjem. Det er de følelser, der sælger. Når de elsker, køber de. Og de falder i kærlighed med huse, der bringes til live med fuld farve.
Da vi har ingen talent til farvevalg, og ville ikke have vores besøgende kører og skrigende fra huset, besluttede vi at leje et lokale dekoratør, Angelina Brown eller PaintColorSolutions, til at designe alle vores farveskemaer. Sikke en genial idé, fordi ejendomsmæglerne altid fortælle os, at køberne købte huset fordi de faldt i kærlighed med den lede og beføle inde.
Joe og jeg vidste, at dette var en vigtig tjeneste at alle vores venner i fast ejendom behov, så vi overtalte hende til at skabe noget, der kunne let arbejde for investorer rundt om i landet. Vi er så glade ved hvad hun udviklet. Hun har sat sammen en hel palet af forskellige farvekombinationer til alle typer af huse, i alle typer af områder, således at alt vi skal gøre som rehabbers vælge den kombination, som vi ønsker at bruge, og vi er færdig. Hun har allerede matchede farver, der supplerer hinanden, og lokke købere. Hun tilbyder pakker med indvendige farver såvel eksteriør samt; sammen med hvilke farver gå med hvilke værelser. Du modtager selv maling fabrikanten og farvekode. Give bare alle disse oplysninger til din maler, og du er færdig. Det er så let. Og for at gøre det enklere, hun pakket en flok kombinationer sammen så du har en lang række valgmuligheder for alle dine fremtidige projekter-du sandsynligvis trække sig tilbage med alle de valg, hun stillet til rådighed.
Hvis du ønsker at tilføje forskellen til din rehabs der sælger dem hurtig, være sikker på at få Angelinas nye maling farvevalg på www.paintcolorsolutions.com. Vi har været overrasket over magt dette én simpel værktøj har haft på vores salg. Hvis du planlægger at afvænning et andet hus, nødt du absolut til at se, hvad hun har gjort.
Bedste af sjov, glæde og succes!
Lou Castillo

23 responses on “Vil du sælge din Rehabs hurtigt?

  1. yify

    Yikes, crazy Julianna. Frustrating to say the least but you go! Love your attitude. Inspiring. And hopefully the last of it all for a good long time. Florenza Paco Ahouh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.