Tips til dit nye badeværelse

Badeværelset bliver af mange set som et mere ligegyldigt rum. Der bliver mest sat fokus på stue og køkken, da de er rum, du opholder dig mest i. De er også de rum, som gæster mest får at se, og du vil jo gerne have, hjemmet fremstår flot over for udefrakommende. Men badeværelset er ikke helt ligegyldigt. Et nyt og flot badeværelse kan faktisk give dit hjem en helt ny dimension – se det som prikken over i’et på et perfekt hjem. Badeværelset er lidt mere upraktisk at lave nyt, da det indeholder elementer, ingen af de andre rum har. Derfor kræver det i særhed mange overvejelser.

Sådan skaber du det bedste badeværelse

  • Først og fremmest gælder det om at lave et brugbart budget. Udregn, hvor mange penge du har til rådighed til nyt køkken og sammenlign det med, hvor meget det nye badeværelse koster. Hvis du ikke har nok, kan du nedjustere, hvor meget af badeværelset, du vil lave om. Hvis du som ung leder efter penge, kan du få kviklån 19 år. Du kan finde flere muligheder for en økonomisk hjælpende hånd her: consumerloans.dk/hurtig-kassekredit/.
  • Få professionel hjælp, hvis du skal have flyttet objekter, der er sat til f.eks. rør. Nogle ting kan du dog godt selv flytte – f.eks. radiatoren. Det er dog altid bedst at være på den sikre side med en hjælpende hånd.
  • Vælg interiør, der kan holde til badeværelsets strabadser. Alt du lægger i badeværelset, skal kunne holde til vand, fugt, damp og lidt tæsk – materialer som marmor får f.eks. nemt ridser.
  • Badeværelset er relativt dyrt at lave om, så vælg en stil som både du og boligmoden vil synes om i mange år endnu.
  • Indret badeværelset, så der er masser af plads. Sæt f.eks. ikke toilettet foran døren.