Hvor er vores største teknologiske Plan?

Perioden, mere eller mindre et år før den 11. Hvide hus teknologi rådgiver arbejdede i menneskehedens største planen indtil nu, at installere en fantastisk kommunikation og IT-netværk på 100 Mb/s i 100 millioner huse i de næste 10 år. En plan, der er større end Kennedy’s plan om at placere en mand på månen i 10 år.
Planen blev udviklet med en masse af prioriteter, 470 virksomheder havde allerede indgivet et andragende til at deltage og/eller til at investere, de drøftede det mere passende kommunikationsprotokol blandt eksisterende dem – som H.323 – og de nye, osv. Prognosen var at annoncere det indtil udgangen af 2002.
Denne plan havde meget store mål, blandt hvilke jeg kan huske:
01. e-kirurgi
02. e-læge
03. e-uddannelse (alle niveauer)
04. e-uddannelse (for virksomheder)
05. e-Business (B2B, B2C, C2B, og ved at stemme)
06. iterativ TV
07. e-film
08. e-sikkerhed (Federal, stat, land, hjem)
09. e-valg
10. TV telefoni
11. e-politi
12. e-regering (alle mellem regeringen og borgerne)
13. e-teater
14. e-konferencer
15. e-biblioteker
16. e-videnskab
17. e-afstemninger
18. e-forvaltning
19. teleCommuter (hjem arbejde)
20. alle det forarbejdning og opbevaring gennem Fjern datacentre
21. en anslået 1.000.000 nye virksomheder
og flere e-Xs, som du kan forestille dig.
I hvert øjeblik, at jeg tænkte på dette plan, beklagede jeg to ting: først, at være 73-år gammel og sandsynligvis ikke ledsager ham i de næste 30 år, og anden, snesevis af teknologiske ideer, som jeg kunne foreslå.
Og så den 11 skete, den vigtigste nationale prioriterede flyttede til sikkerhedsspørgsmål, investeringer – regeringen og menige – flyttet til en anden retninger og folk bekymrede sig mere i øjeblikket end med fremtiden.
Men for at overleve, uden den mindste tvivl om vi har brug for denne teknologiske plan for at bevare USA ‘s teknologiske hegemoni i de næste 30-40 år og som et resultat, vores verden økonomiske overherredømme. Og som du indse, jeg taler om vores børn og børnebørn fremtidige.
Nu vælger vi en ny præsident, men enhver der kommer til at være den valgte igen at planen skal have en meget høj prioritet, og for sin storhed og sin lange varighed naturligvis han ikke afhænger af et bestemt parti eller en bestemt regering.
Nu har vi en masse kommunikationsprodukter og tjenester – mobiler og dens tusindvis af applikationer, digital TV, etc- og en masse af det, applikationer og tjenester – CRM Customer Relationship Management med sofistikerede stemme og torettede Call Centre, ERP Virksomhedens ressourcer planlægning, Voice over IP Voip, BI BI, Data Mining, AI kunstig intelligens, GSI, bred internettet og dens tusindvis af applikationer, etc – men alle de små embryoner af hvad der er muligt at gøre.
Hvad vi skal gøre?
Da planen er naturlige og teknologisk muligt og i sin største del afhænger mere af privat initiativer og mindre på regeringen, mit forslag er at skabe en upolitiske Foundation til at kæmpe for denne plan i det hvide hus, Kongressen, den medier, samfundet, industrier, skoler, osv., og naturligt at integrere alle disse sider.
Jeg har frihed af initiativer i mit blod og for mig er intet mere magtfulde end en meget sandt iværksætter. Efter alle skal disse iværksættere lavet vellykket USA, vi derfor kun gentage opskriften. For altid.

Publishing retningslinjer: Du kan udgive min artikel i nyhedsbrevet, på din hjemmeside eller i din publikation, forudsat at du inkluderer den ressource boks i slutningen. Anmeldelse vil blive værdsat, men er ikke påkrævet.

14 responses on “Hvor er vores største teknologiske Plan?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.