Fælles myter om kredit reparation

Så vigtigt som kredit er, der er en masse mennesker, der ikke rigtig ved så meget om kredit- og hvordan det kan være beskadiget eller repareret. Et udvalg af forskellige myter og misforståelser findes med hensyn til lån og kredit reparation, og der er en masse mennesker, der ikke engang gider kigge ind i fakta om dette emne, indtil det er for sent og deres kredit er blevet beskadiget eller værre.

Nedenfor finder du nogle af de mere almindelige myter om kredit reparation, samt de faktuelle oplysninger, der går med dem. Jo før vi kommer til at er det vigtigt, at du forstår præcis hvad kredit er og hvordan det virker.

Kredit er

For at forstå, hvorfor mange kredit myter er ikke sandt, det er vigtigt at forstå, præcis hvad kredit er i første omgang. På sin mest grundlæggende, kredit er et mål for, hvor godt du har betalt dine lån og regninger i fortiden. Positive erfaringer forårsage kreditorer at sende positive betænkninger til kredit-bureauer, der igen tilføjer til din kredit score; negative erfaringer og forsinkede betalinger medføre negative rapporter, som trækkes fra dit kredit score. Jo højere dit kredit score er, jo bedre din kredit og mere sandsynligt långivere er at tilbyde dig gode priser på lån og kreditlinjer.

Myte #1 – kredit kan repareres straks

Der er en række af kredit reparation scams at alle tilbyder dig instant kredit reparation… Desværre, de kan forårsage en række problemer og endda få dig ind i juridiske problemer. Disse fupnumre operere ved at opnå nye tax identification number for dig, normalt på en måde, der er juridisk forbeholdt virksomheder. Dette nye nummer er en tom skifer credit-wise, men hvis du bruger det i stedet for din egen identifikationsnummer du kan blive sigtet for bedrageri. Værre endnu, kan svindleren stjæle dine oplysninger for identitetstyveri.

Myte #2 – du kan ikke kontrollere din egen kredit

Mange mennesker tror, at du ikke har tilladelse til at tjekke din egen kredit, eller hvis du derefter vil det koste dig. Mange steder faktisk tillader enkeltpersoner at kontrollere deres kredit én gang om året (eller mere) gratis, så længe de gør det gennem passende regering agentur. Nogle kredit overvågning tjenester tilbyder også gratis kreditrapporter, selvom de kræver, at du tilmelder dig en prøveversion af deres tjeneste for at gøre dette. Hvis ikke afbestilt inden prøveperioden, vil du derefter blive faktureret for deres kredit overvågning… som kan koste mere end kredit rapporten vil.

Myte #3 – du kan ikke Fix dårlig kredit

Med alle reklame for kredit reparation tjenester er der stadig dem, der mener, at virkelig dårlig kredit ikke kan repareres. Til tider det kan virke på den måde, men enhver kredit kan repareres med tid og omhyggelige tilbagebetaling af din gæld. Som gammel gæld er betalt ud og nyere gæld er betalt til tiden, vil selv de værste kredit langsomt men sikkert begynder at forbedre.

Myte #4 – konkurs er en nem vej ud

Mange mennesker se konkurs som en nem vej ud af gæld, hvilket er grunden til straffen for arkivering konkurs er så strenge. Konkurs bør anvendes som en sidste udvej, fordi det kan føre til års garneret lønninger og ikke er i stand til at bruge dit kreditkort. Selv efter at konkursbehandlingen er afsluttet kan du finde det næsten umuligt at etablere nye kreditlinjer indtil år senere.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

16 responses on “Fælles myter om kredit reparation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.