Dårlig kredit realkreditlån – få godkendt

Et par år siden, hvis du havde en konkurs eller en afskærmning på din kredit rapport, kunne du glemme alt om at forsøge at få et realkreditlån. Hvis du var heldig nok til at finde nogen, der ville finansiere du, ville din rente være gennem taget og planer om at sætte 10-20%.

Men i dag, dette er ikke tilfældet. Der er mange programmer til rådighed i dag for at hjælpe mennesker, der har for nylig haft en konkurs eller afskærmning til at få et realkreditlån eller mortgage refinansiere lånet.

Der er to ting at gøre, hvis du er i denne situation:

Få dig en gratis kopi af din kredit rapport fra alle 3 store kredit-bureauer, kigge over alt, ser du nogen fejl? Sørg for at alt inkluderet i din konkurs eller afskærmning rapporterer nøjagtigt på din kredit rapport. Sørg for, at disse konti involveret i en konkurs eller afskærmning ikke viser noget andet som samling eller charge-off… Det kunne gøre din score meget lavere end det skal være. Hvis du har en konkurs eller afskærmning, du alt involveret til at sige, så det er alt under 1 omstændighed, i stedet for mange. Du kan bestride alle fejl på din kredit rapport online i dag. Det tager cirka 15 minutter. Du kan gøre det direkte på hjemmesiden Equifax, TransUnion eller Experian.

Når du har kontrolleret dine kreditrapporter, gælde kun for steder at sende din ansøgning til mange långivere. Hver gang din kredit rapport er trukket, vil det slå din kredit score lidt. Hvis du anvender på en mortgage service, der vil sende din ansøgning til mange långivere, så er du kun har én kredit undersøgelse og kan modtage tilbud fra op til 4 långivere pr. ansøgning.

Ofte stillede spørgsmål er:

Vil jeg nødt til at gøre en stor udbetaling? Ikke nødvendigvis. Hvis du kan få dit kredit score over en 600, bør du nemt kunne få 100% finansiering, selv om det har været mindre end to år siden din konkurs eller afskærmning. Hvis din score er over en 580, kan du muligvis stadig kvalificere sig til 100% finansiering.

Hvilken slags rente kan jeg forvente? Afhængigt af din kredit score og om du har nogen ned betaling eller ej, har jeg hørt om situationer med en kredit score så lavt som 585 med ingen udbetaling og en så lav som 7,25% rente. Der blev citeret i marts 2005.

Kan jeg få kontanter? På et køb, ikke sandsynligt. På en refinansiere, afhængigt af din størrelsen af den egenkapital, der er meget muligt.

Der er mange långivere nu, der specialiserer sig i dårlig kredit realkreditlån. Disse er de bedste långivere til at starte med. Hvis du vil se en liste over långivere, der specialiserer sig i dårlig kredit realkreditlån, besøg: www.abcloanguide.com/lessthanperfectcredit.shtml

15 responses on “Dårlig kredit realkreditlån – få godkendt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.