Betydningen af baggrunden verifikation

Dagens samfund har skabt et miljø, der kræver virksomhedsejere til at være bevæbnet med mange funktioner. Mange arbejdsgivere i øjeblikket tilbringer lidt tid verificere nøjagtigheden af jobansøgninger og omkostninger ved ikke at gøre normal due diligence kan være overvældende.

Overveje:

En VVS virksomhed for nylig betalt $750.000 til en kunde, der blev voldtaget af en servicetekniker. Hans jobansøgning anført ingen straffedomme og arbejdsgiveren ikke udføre en komplet baggrundskontrol.

En medarbejder, der var tidligere blevet dømt for at overføre dårlig kontrol forfalsket underskrifter kontrakter. Domstolen dømt hans arbejdsgiver forsømmelig og tildelt $175,000.

Efter at have kørt for et telefonselskab for kun en uge, var en medarbejder involveret i en trafikulykke. Juryen har lært at virksomheden aldrig så medarbejderens chauffør rekord, som havde fem billetter inden for 18 måneder. De tildelt skadelidte $550.000.

Virksomheder skærm ofte ikke tilstrækkeligt deres nye ansøgere. De bør. Svindlere og ulemper kan koste din virksomhed en formue.

Selv om det var så simpelt som at træffe et informeret valg mellem en stor servicetekniker og en med en usand arbejde historie, ville en lille investering ikke være det værd. I dagens erhvervsklima for nem adgang til computersystemer og den navnebeskyttet information lagret på dem, kan selv en midlertidig medarbejder skabe ravage på en virksomhed i en meget kort tid.

Virksomhedens ledelse har enorme pres for at holde medarbejdere til de højeste etiske standarder. Baggrund kontrol kan ikke give arbejdsgiverne, alt, hvad de vil, men der er databaser og kilder til mange andre slags oplysninger; kriminelle databaser, sex-gerningsmanden registre, arbejdstagerne erstatning historier og selvfølgelig kritisk screening for chauffører licenser, beskæftigelse historie og pædagogisk historie.

Dårlig lejer kan være ødelæggende for en virksomhed. Selv en lavt niveau medarbejder kan sukkerærter for at begå underslæb et par tusind dollars eller drive væk kunder eller på l øst konsekvent ikke viser oppe nemlig arbejde koster dig dine hårdt tjente kunder business.

Mens det kan være umuligt at beskytte virksomheden mod enhver potentiel handling af uærlighed, kan udlejning fagfolk minimere chancerne for skrupelløse opførsel af forståelse, hvem det er, de er virkelig leje. Dette betyder, at udvikle let for at indføre baggrund kontrolprocedurer, der er udnyttet på alle niveauer af organisationen.

Stephen Spain, COO MECHdata, der driver VERICRUIT, en online baggrund kontrol service, anbefaler hver ny leje screenes på et minimum for førerens historie, social sikring kort verifikation og en lokal kriminel baggrund check. Det er vigtigt at vide, hvem du virkelig er leje og dette bekræfter, at ansøgeren er dybest set, hvem de siger de er. I denne æra af øget bekymring om terrorisme, tyveri og risici involveret med uagtsom leje dit behov for at være meget forsigtige med at der bliver bragt ind i din virksomhed. Gøre ordentlig due diligence på en ansøger er afgørende for at gøre informerede beslutninger og opbygge din virksomheder forretning omdømme.

2 responses on “Betydningen af baggrunden verifikation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.